Home / Beekbergen / Motorrijder gewond

Motorrijder gewond

Zondag 3 oktober heeft rond 12:15 uur op de Arnhemseweg in Beekbergen een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 67-jarige motorrijder uit Amsterdam gewond raakte.Een groep motorrijders reed over de Arnhemseweg. Ter hoogte van de Holleweg wilde de koprijder, een 46-jarige man uit Ursum, afslaan om de Holleweg in te rijden. De 67-jarige achteropkomende motorrijder had dit te laat in de gaten en kwam met hem in botsing. De man is met armletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het ongeval.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.