Home / Angerlo / Des Dames 1 in het nieuw

Des Dames 1 in het nieuw

ANGERLO – Met een nieuwe trainer, een nieuw tenue en een nieuw team is DES volleybalteam dames 1 uit Angerlo van start gegaan in de eerste klasse. Het team bedankt sponsoren aannemersbedrijf Wim Waarnink en autobedrijf Scheers voor het nieuwe tenue.

Het team traint op maandag en donderdag en de thuiswedstrijden worden om 16.00 uur in Angerlo gespeeld. Op de foto v.l.n.r. boven: Anoeska Jansen, Linda Groen, Esmé Steintjes, Annelie van Dijk, trainet Theo Hugen, sponsor Wim Waarnink, Sponsor Chiel Scheers. Onder: Milou Nieuwenhuis, Faska Nieuwenhuis, Lonneke van Dijk, Kim Thuss en Janet Wieggers.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.