Home / Loenen / Samen Eten in De Bruisbeek

Samen Eten in De Bruisbeek

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen nodigt eenmaal in de twee weken op dinsdagmorgen de 55plussers uit Loenen uit om mee te doen aan een gezamenlijke maaltijd. Deze wordt om 12.00 uur gehouden in de grote zaal van De Bruisbeek. Vrijwilligers serveren dan een warme maaltijd met soep vooraf en een toetje na. Door vergrijzing loopt het aantal deelnemers wat terug. Graag wil het bestuur wat meer personen die aanschuiven. De kosten bedragen 9 euro. Opgave kan bij Betsy Efdé, telefoon 055 – 5051980 of Louis Kruk 055 – 5051903. De eerstvolgende maaltijd is dinsdag 12 oktober. Ouderen die problemen hebben met vervoer kunnen bellen naar de vrijwillige hulpverleningsdienst Graag Gedaan, telefoon 055-5052766.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.