Home / Doesburg / Jan Terlouw te gast bij PCOB Doesburg

Jan Terlouw te gast bij PCOB Doesburg

DOESBURG – Door de initiatiefgroep Uit Vrije Wil is dit voorjaar het burgerinititief Voltooid Leven gelanceerd. Deze groep wil het formeel mogelijk maken dat mensen die hun leven voltooid achten, daarvan op een waardige manier met hulp van anderen afscheid kunnen nemen.

Over dit onderwerp zijn nog veel vragen en daarom houdt PCOB Doesburg een informatie- en discussieavond op dinsdag 5 oktober om 20.00 uur in de Martinikerk in Doesburg. Jan Terlouw verleent zijn medewerking. De kerk is vanaf 19.30 uur open en de toegang is gratis.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.