Ryanne van Leur kampioen

BEEKBERGEN – Voor de zeventienjarige Ryanne van Leur, van ponyclub de Bosruiters uit Beekbergen, was de 48e editie van de Apeldoornse Ruiter Kampioenschappen een wedstrijd om niet snel te vergeten. Zij verscheen met pony Ester in de M1 dressuur en het M springen en met pony Roxanne in de L1 dressuur en het L springen.

Nadat zij met beide pony’s foutloos was gebleven tijdens het springen, was Ryanne één van de belangrijkste titelkandidaten. Uiteindelijke besloot zij het kampioenschap met een eerste plaats in de dressuur met Roxanne.
Tijdens de afsluitende parade werden de prijzen uitgereikt en ontving Ryanne samen met haar pony de Hans Peeters Bokaal.

www.bosruiters.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.