Home / Lieren / Indianen Julianaschool vieren feest

Indianen Julianaschool vieren feest

LIEREN – Woensdag hebben de ‘Indianen van de Prinses Julianaschool’ een echt Indianenfeest gevierd. Opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en ouders kwamen kijken en luisteren naar Indianenspelen en –liedjes. Natuurlijk mochten ze ook meeklappen en -zingen. Alle Indianen die mee konden doen waren gekleed met hun zelfgemaakte tooi, ketting en Indianenpak. De Indianen uit de 2e groep lieten, ondersteund door de Indianen uit de 1e groep, ook hun eigengemaakte gedicht ‘Indiaantje Tijgertand’ horen. Toen het spel ‘Er zat een Indianenjongetje huilend op een steen’ werd opgevoerd, werd het publiek uitgenodigd om mee te dansen. De Indianen merkten op dat de bleekgezichten goed hadden gedanst.
Voor meer informatie en foto’s: http://prjuliana.pcboapeldoorn.nl/nieuw/ (onder het kopje nieuws).
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.