Home / Dieren / Huurders Vivare in watten gelegd

Huurders Vivare in watten gelegd

DIEREN – De afdeling Klant en Woning van Vivare in Velp is dinsdag 28 september druk geweest in Dieren. De bewoners van de aanleunwoningen bij Beverode hebben door Vivare een leuke dag gehad.

Om 09.30 uur werden de bewoners opgehaald en is er samen koffie gedronken met gebak erbij. Er is bingo gespeeld waar veel mooi prijzen zijn gewonnen en daarna hebben de bewoners uitgebreid geluncht met soep en luxe broodjes.
De medewerkers van Vivare brachten de bewoners weer naar huis en thuis heeft Vivare allerlei klusjes gedaan. Er zijn vele ramen gelapt, tuintjes onkruidvrij gemaakt, administratie op poten gezet, stoepjes geveegd, beugels aan muren bevestigd en nog veel meer. 2Switch heeft de heggen geschoren. De gemeente Rheden heeft de bewoners een bank geschonken die de opzichters van Vivare hebben geplaatst. Iedereen heeft van de dag genoten en vindt het zeker voor herhaling vatbaar.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.