Home / Bronkhorst / Inbraak gemeentewerf

Inbraak gemeentewerf

BRUMMEN – Bij de gemeentewerf van Brummen aan de Engelenburgerlaan is in de nacht van woensdag op donderdag 30 september wederom ingebroken. Dit is de tweede keer in twee weken tijd. Ook deze keer is er gereedschap weggenomen.

De inbraak werd donderdagochtend ontdekt en gemeld. Uit de garage met bijbehorende bergruimte is gereedschap gestolen. Twee weken geleden werd er ook ingebroken en zijn er gereedschappen en bosmaaiers weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.