Home / Velp / Dierenaar belandt in het ziekenhuis na botsing

Dierenaar belandt in het ziekenhuis na botsing

VELP – Een 42-jarige man uit Dieren is vrijdagochtend in het ziekenhuis belandt nadat hij op de Waterstraat in Velp betrokken was geraakt bij een aanrijding. Het slachtoffer reed rond 08.00 uur op zijn bromfiets toen hij ter hoogte van de kruising met de Willem van Gulikstraat in botsing kwam met een auto, bestuurd door een 54-jarige vrouw uit Velp. De Dierenaar liep als gevolg van de aanrijding mogelijk beenletsel op en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De Velpse wordt ervan verdacht geen voorrang te hebben verleend op de kruising.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.