Home / Loenen / Activiteiten Atelier Keerzij

Activiteiten Atelier Keerzij

LOENEN – Atelier Keerzij in Loenen biedt dit najaar van 25 tot en met 29 oktober weer een kunstzinnige stilteweek aan. Vanuit meditatie en aandachtsoefeningen wordt beeldend vorm gegeven aan wat zich vanuit de stilte wil uitspreken. Er wordt in stilte gewerkt met verschillende teken- en schildertechnieken, met klei en zachte steen. De groep start op maandag om 14.00 uur en eindigt vrijdag om 16.00 uur. De werktijden zijn van 09.30 tot 21.30 uur.
Ook start er in het Atelier weer een Iconenworkshop met Jadwiga Denisiuk. Een icoon wordt gemaakt volgens de eeuwenoude ei-tempera techniek. Men kan een eigen afbeelding meenemen of in het Atelier een Icoon kiezen. De workshop start op maandag om 11.00 uur.

Tel. 055 – 5050128
E-mail. info@keerzij.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.