Home / Empe / Twee clubkampioenen Oortveldruiters

Twee clubkampioenen Oortveldruiters

EMPE – Bij LR & PC de Oortveldruiters in Empe werd zondag 26 september hard gestreden om de titel clubkampioen. In de ochtend kon iedereen op zijn eigen niveau een dressuurproef rijden, waarna er met vereende krachten een springparcours werd opgebouwd en het springen kon beginnen.

Ook de allerjongste deelnemers deden hieraan mee. Zij gingen over balkjes draven, tussen poortjes door en zigzaggen tussen pilonnetjes en een enkel laag kruisje springen, onder leiding van de instructie.
Voordat aan het eind van de dag de nieuwe clubkampioen bekend werd gemaakt, werd eerst afscheid genomen van Ninette. Zij stopt met het geven van dressuurinstructie. Ook Antoinette stopt tijdelijk met het geven van dressuurinstructie, vanwege haar zwangerschap. Karlijn en Bianca nemen de taken voorlopig over.
Overall kampioen werd Laura Nieuwenhuis met Wikki en Jacqueline met Candy. Naast de wisselbeker kregen zij een deken aangeboden door firma Klein Hekkelder en de firma Daaleman.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.