Home / Doesburg / Liemerse PvdA fracties zoeken samenwerking

Liemerse PvdA fracties zoeken samenwerking

DOESBURG – In het zomerreces hebben de PvdA-fracties uit de Liemers, inclusief Doesburg, een bijeenkomst gehad waarin gesproken is over de samenwerking van de Liemerse gemeenten. Afgesproken is nog meer met elkaar samen te gaan werken. De fracties komen vanaf nu een aantal keren per jaar bijeen.

De PvdA constateert dat taken van de gemeente in toenemende mate met buurgemeenten worden uitgevoerd. De PvdA wil een goede samenwerking die ten goede komt aan de burgers. Zaken als bedrijventerreinen, woningbouwlocaties, schoolvoorzieningen, recreatie en openbaar vervoer willen de gemeenten meer in overleg met elkaar doen.
Van regio overstijgend samenwerkende fracties mogen de inwoners een gemeenschappelijke visie op de samenwerking verwachten zodat de gemeenten ook goed met elkaar kunnen samenwerken en met elkaar kunnen optrekken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.