Bewoners Beverode in oldtimers

DIEREN – In een stoet van liefst 21 oldtimers van de EEMAC, werden bewoners van zorgcentrum Beverode uit Dieren en oudere inwoners uit Ellecom rondgereden door de omgeving. In Ellecom werd vertrokken vanaf het dorpsplein en via de Gelderse Toren en Zutphen, werd over fraaie binnenwegen Beverode weer bereikt. Daar was het intussen lekker druk en gezellig en vond een optreden plaats van de Politie Gelderland Midden Big Band, onder leiding van Guus Tangelder en vier zangeressen. Er waren hapjes en drankjes en op de tonen van Glenn Miller gingen de voetjes van de vloer. Het werd een onvergetelijke dag voor de bewoners, gasten en alle betrokkenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.