Man op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal

DE STEEG – Op de Hoofdstraat in De Steeg heeft de politie in de vroege ochtenduren van vrijdag 1 oktober een man op heterdaad aangehouden op verdenking van autodiefstal. De man, een 22-jarige inwoner van Veghel, is voor nader onderzoek ingesloten.

Agenten zagen rond 03.45 uur drie mannen bij een auto staan. Bij het zien van de politie gingen zij er vandoor. Het lukte de agenten één van hen aan te houden. Bij controle bleek de man inbrekersgereedschap op zak te hebben. De auto, waarbij hij had gestaan, vertoonde sporen van braak en in de auto lag nog meer inbrekersgereedschap. De Veghelnaar werd daarop aangehouden op verdenking van diefstal van de auto. Een 56-jarige inwoner van Velp meldde zich later; hij bleek de auto te missen. De politie is nog op zoek naar de andere twee mannen.

Tel. 0900 8844
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.