Home / Velp / Studenten ROC A12 tevreden over verloop Posbankloop

Studenten ROC A12 tevreden over verloop Posbankloop

VELP – De Posbankloop was ook dit jaar weer een geslaagd evenement. Niet alleen namen zondag ruim 5.000 lopers deel, ook tientallen studenten van verschillende opleidingen van ROC A12 werkten mee om de jaarlijkse loop tot een succes te maken. ROC A12 presenteerde zich tijdens de Posbankloop in de nieuwe kleuren: magenta met zwart.

ROC A12 en ATAG Posbankloop werken al geruime tijd samen. De school stelt haar gebouw ter beschikking en in samenwerking met de Posbankloop worden jaarlijks diverse praktijkopdrachten voor studenten uitgezet. De studenten maken hierdoor actief kennis met de beroepspraktijk. Het hardloop- en wandelevenement biedt daarvoor een ideale gelegenheid. Bij aanvang en tijdens de loop vervulden studenten Administratie, Fotografie, Horeca en Sport & Bewegen een belangrijke rol.

Naast studenten, zijn ook medewerkers actief betrokken bij de loop. Zeven teams hebben deelgenomen aan de loop en verschenen in een fonkelnieuwe outfit. Gerrit-Jan van Ingen, directeur Marketing, Communicatie & Commercie van ROC A12: “De Posbankloop was voor ons meteen een ideale gelegenheid om onze nieuwe stijl te presenteren. Het blauw heeft plaats gemaakt voor zwart en magenta. Dit was te zien bij de lopers en middels vlaggen en doeken langs de route van de loop”. Tijdens de business-meeting op donderdag 23 september werd de nieuwe stijl officieel ondersteund door de uitreiking van een hardloopshirt. Gerrit-Jan van Ingen overhandigde het shirt aan Gert-Jan Oplaat, voorzitter van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Foto:
Tijdens de Posbankloop business-meeting op donderdag 23 september overhandigde Gerrit-Jan van Ingen (directeur Marketing, Communicatie & Commercie ROC A12) een ROC A12 loopshirt aan Gert-Jan Oplaat (voorzitter van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland). Hiermee bracht ROC A12 haar nieuwe uitstraling onder de aandacht.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.