Home / Rheden / BizzNet bezoekt Rhederhof

BizzNet bezoekt Rhederhof

RHEDEN – De bijeenkomst die deze week van BizzNet werd gehouden, vond plaats op het landgoed van Rhederhof in Rheden. Het landgoed stamt uit 1851 en behoorde voorheen tot de adellijke familie Brandsen. Op het Landgoed staan onder meer een groot landhuis, een koetshuis en een tuinmanswoning. Begin 2010 won Landgoed Rhederhof 1 miljoen euro tijdens het Tv-programma ‘Het mooiste pand van Nederland’.

De bijeenkomst van BizzNet – de ondernemerssociëteit van Accon AVM, ABN AMRO en de VV Rheden – werd in het nog te restaureren pand gehouden. Cateraar De Geldersche Poort was gastheer van deze avond. Het unieke pand en de bijzondere locatie waren een aantal ingrediënten die bepalend waren voor een zeer geslaagde avond. Er werd onderandere een rondleiding verzorgd met de nodige historische achtergronden. De avond werd afgesloten met uitgebreide en gezellige barbecue, in een de tent die voor het pand was geplaatst.

De grote groep ondernemers van de ondernemerssociëteit BizzNet komen zes keer per jaar samen in het bedrijf van de ondernemers of op een bijzondere locatie.

BizzNet is de ondernemerssociëteit van Accon AVM, ABN AMRO en VV Rheden. Niet de voetbalclub, maar het deelnemende bedrijfsleven staat centraal. BizzNet maakt als snel groeiende businessclub serieus werk van het commerciële resultaat van haar leden. Deze worden actief gestimuleerd onderling zaken te doen en helpen elkaar te zoeken naar nieuwe verkoopkansen. BizzNet stelt zelf: ‘We zijn een frisse, energieke en resultaat gerichte ondernemerssociëteit, die veel meer doet dan de klassieke businessclub. BizzNet staat voor een nieuw commercieel perspectief, want waarom zou u er anders lid van willen worden? Of zoals het motto luidt: op meer van hetzelfde zit niemand te wachten.’
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.