Home / Laag-Keppel / Veiling en depotverkoop de Kunstkamer

Veiling en depotverkoop de Kunstkamer

LAAG-KEPPEL – Kunstenaar Herman van den Broek houdt een veiling en depotverkoop in zijn atelier De Kunstkamer in Laag-Keppel. Van den Broek werkt hier nu tien jaar en sluit een fase af. Om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken, gaat een deel van de collectie van De Kunstkamer onder de hamer. Daarnaast wordt een depotverkoop gehouden. Dit depot bevat schetsen en schilderijen van Van den Broeks reizen naar Colombia, Spanje, Griekenland en IJsland en digitale kunst vanaf de vroege jaren tachtig tot heden. Ook beelden en sculpturen gaan in de verkoop. De depotverkoop loopt van 15 oktober tot en met 12 december op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de website www.kunstkamerlaagkeppel.nl staan de werken die middels een veiling van eigenaar zullen wisselen.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.