Home / Hall / Trapveldje in Hall in gebruik

Trapveldje in Hall in gebruik

HALL – Aan de Domineeskamp in Hall vond woensdag de officiële opening van het nieuwe trapveldje plaats. De weersomstandigheden waren daarbij perfect en ten tijde van de opening stonden de buurtbewoners, genodigden en natuurlijk de Hallse kinderen in grote getale te wachten bij het hek. Popelend om het veld, dat maanden in voorbereiding was, te betreden.

Nadat iedereen voorzien was van een drankje startte Klaas Wensink, Halls lid van de Dorpsraad Eerbeek-Hall, met het officiële gedeelte. Als eerste dankte hij iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van dit initiatief, zoals de buurtbewoners, Oranjecommissie, gemeente Brummen, de Dorpsraad en niet te vergeten natuurlijk de eigenaresse van de grond: Ina Holtslag. De officiële aftrap werd daarop – letterlijk – verricht door mevrouw Holtslag zelf.
Het werd een zeer geslaagde middag, want naast de vaste doeltjes kon de jeugd ook gebruikmaken van een panna-kooi, daar voor de gelegenheid geplaatst door Sjoerd Botschuyver, jongerenwerker van het SWB.

Na een mooi stukje burgerparticipatie in Hall, kan dit privé terrein nu door de kinderen uit Hall gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.