Home / Hall / Inbraak in fabriekspand in Hall

Inbraak in fabriekspand in Hall

HALL – Bij een fabriekspand aan de Hallseweg in Hall is ingebroken. Er werd onder meer een koperen kabel, computerbeeldscherm en een AED defibrillator weggenomen. Verder werden er ook nog diverse vernielingen in het pand aangebracht.
De politie kreeg woensdag 29 september de aangifte binnen van de inbraak. Deze was ontdekt door een beveiligingsmedewerker. Hoe men het pand is binnengekomen is nog niet duidelijk. De politie heeft de inbraak in onderzoek.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.