Home / Doesburg / ZON sponsort 0313 en schilderschool

ZON sponsort 0313 en schilderschool

DOESBURG – Zakelijk Ondernemers Netwerk (ZON) Doesburg is een jaar geleden opgericht en heeft onlangs de eerste projecten gesponsord. Zo heeft 0313 nieuw meubilair gekregen ZON heeft een plaatselijke schilderschool gesponsord met een project waarbij integratie van de Turkse, Molukse en Nederlandse gemeenschap voorop stond.

De verbondenheid met Doesburg vormt de gemeenschappelijke deler van de ondernemers. Een groot deel van de contributiegelden gaat daarom naar sociaal-maatschappelijke projecten in Doesburg. De vereniging bestaat uit veertien leden met een eigen bedrijf, woonachtig in of met hun bedrijf gevestigd in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.