College Rheden luidt noodklok tegen IJssellijn

DE STEEG – Zaterdag voeren omwonenden van de IJssellijn in de gehele regio actie tegen toename van het goederenvervoer over de IJssellijn. Het College van Rheden doen mee aan de ‘Lawaaitocht’ die zaterdag door de gemeente trekt.

Iedereen kan zich onderweg aansluiten; deelnemers zijn opgeroepen zo veel mogelijk toeters en bellen mee te nemen. Collegeleden zullen zelf ook meefietsen met de Lawaaitocht.

De Lawaaitocht vertrekt in de gemeente Rheden vanaf twee locaties (restaurant De Luchte in Spankeren en spoorwegovergang Pres. Kennedylaan in Velp), trekt langs spoorwegovergangen onderweg en verzamelt zich rond 13.00 uur bij het gemeentehuis in De Steeg. Wethouder Haverkamp neemt dan ook de noodklok in ontvangst.
Op 7 oktober staat het onderwerp weer op de agenda van de Tweede Kamer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.