Home / Bronkhorst / Willy Nijenhuis wint concours de Petanque

Willy Nijenhuis wint concours de Petanque

BRUMMEN – Zondag werd bij de Jeu de Boules Vereniging Le Pionnier een concours de Petanque gehouden ter gelegenheid van het derde lustrum. Ondanks het mindere weer kwamen er toch ongeveer veertig belangstellenden om voor het eerst of opnieuw een balletje te werpen. Behalve de weersomstandigheden leek het wel een speelveld aan de Franse Drome, met het verschil dat je daar veelal oude mannetjes bezig ziet. Dat was op de Brummense Hazenberg niet het geval. Charmante dames waren in de meerderheid. Die gingen dan ook met de beschikbare kadobonnen aan de haal. Eerste werd Willy Nijenhuis uit Vorden, tweede Annie Jansen-Frieling uit Lochem en derde Greet Huiskamp uit Apeldoorn. Alle deelnemers kregen een praktische herinnering mee naar huis.

www.lepionnier.nl 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.