Home / Bronkhorst / EHBO-cursus van het Rode Kruis

EHBO-cursus van het Rode Kruis

BRUMMEN – Het Rode Kruis in Brummen start 9 oktober een EHBO-cursus met een volledig pakket met EHBO, Reanimatie en AED-bediening. De cursus wordt gegeven op de zaterdagen 9, 16, 23 en 30 oktober en 13 november van 09.00 tot 13.00 uur in het SWB-gebouw in Brummen. Aan het eind is er een examen. De kosten bedragen 75 euro; dat is minder dan de helft van de werkelijke kosten. De rest betaalt het Rode Kruis Brummen uit de collecteopbrengst. Aanmelden kan via e-mail. rodekruis.brummen@gmail.com of via tel. 06 – 20064313.

www.rodekruis-brummen.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.