Home / Bronkhorst / Cheque voor straatkinderen Brazilië

Cheque voor straatkinderen Brazilië

Sol Luna, de winkel in Brummen waar gebruikte en nieuwe kleding en Fair Trade cadeau-artikelen worden verkocht, houdt twee keer per jaar uitverkoop. In de laatste week daarvan gaat alle tweedehands kleding weg voor 1 euro per stuk. De opbrengst van deze week wordt iedere keer gedoneerd aan een ander goed doel. Dit keer was dat O Sal da Terra. Deze stichting is opgericht door Elvire Dirx uit Zutphen en heeft een dagopvang opgezet in Sao Paulo in Brazilië voor de allerarmste kinderen uit de krottenwijken. Op de foto staat Elvire (rechts) met Renée van Doorn van Sol Luna.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.