Home / Bronkhorst / Brummens jongetje zwaar gewond bij ongeval

Brummens jongetje zwaar gewond bij ongeval

BRUMMEN – Een 7-jarig jongetje uit Brummen is woensdagavond per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, nadat hij met hoofdletsel was aangetroffen in een weiland aan de Bronckhorsterweg in Brummen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 19.00 uur de melding van het ongeval. Het jongetje was in het weiland aan het spelen en werd door zijn vader in bewusteloze toestand aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of hij een trap van een paard tegen zijn hoofd heeft gekregen of dat hij ongelukkig is komen te vallen op de basaltblokken die daar liggen. Het jongetje is met ondermeer hoofdletsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.