Brummens jongetje zwaar gewond bij ongeval

BRUMMEN – Een 7-jarig jongetje uit Brummen is woensdagavond per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, nadat hij met hoofdletsel was aangetroffen in een weiland aan de Bronckhorsterweg in Brummen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 19.00 uur de melding van het ongeval. Het jongetje was in het weiland aan het spelen en werd door zijn vader in bewusteloze toestand aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of hij een trap van een paard tegen zijn hoofd heeft gekregen of dat hij ongelukkig is komen te vallen op de basaltblokken die daar liggen. Het jongetje is met ondermeer hoofdletsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.