Home / Beekbergen / Vrienden van het Zonnehuis in het zonnetje gezet

Vrienden van het Zonnehuis in het zonnetje gezet

BEEKBERGEN – De Vrienden van het Zonnehuis – Beekbergen zijn onlangs verrast door cliënten van het Zonnehuis. Voor één middag zijn de rollen omgedraaid en werden de Vrienden getrakteerd op een hapje en drankje en een spetterend optreden van zanggroep Sparkling. Lucie Modderkolk, manager zorg van het Zonnehuis, bedankte de Vrienden voor hun continue inzet voor de cliënten. De Stichting Vrienden van het Zonnehuis bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich al jaren belangeloos inzetten om voor verschillende doeleinden geld in te zamelen. Zo konden er dankzij de Vrienden onder andere flatscreen televisies, nieuwe tuinmeubelen en een spelcomputer worden aangeschaft. De cliënten wilden met deze avond hun dankbaarheid hiervoor tonen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.