Home / Laag-Soeren / Peutergroep van SKBE in Kulturhus Laag-Soeren

Peutergroep van SKBE in Kulturhus Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Kulturhus ’t Sprengenhus in Laag-Soeren miste eigenlijk nog één ding: een peuterspeelzaal. Ouders moeten hiervoor nu naar Eerbeek of Dieren. Een aantal ouders klopte aan bij de Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek (SKBE) met de vraag of er een peuterspeelzaal in Laag-Soeren zou kunnen komen. SKBE wil in deze behoefte voorzien en start per 1 november een peutergroep in het Kulturhus. Peuters vanaf 2,5 jaar kunnen met leeftijdsgenootjes spelen en alvast wennen aan het groepsgebeuren zoals dat ook op de basisschool plaats vindt. SKBE start de peutergroep in november en vooralsnog op twee ochtenden; de dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.00 uur.

SKBE, tel. 0313 – 659146
E-mail. info@skbe.nl 
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.