Home / Eerbeek / 60 jaar huwelijksgeluk

60 jaar huwelijksgeluk

EERBEEK – Het echtpaar Brandenburg-Van der Leij was op maandag 27 september precies 60 jaar getrouwd. Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen kwam het echtpaar een fruitmand aanbieden en feliciteerde hen namens de gemeente. Bep, 81 jaar, en Leo, 82 jaar, gaven elkaar in Rotterdam het ja-woord. Leo komt uit Rotterdam en Bep uit Overbetuwe. Acht jaar hebben zij in Zeeland gewoond en 46 jaar geleden besloten zij om in Eerbeek te gaan wonen. Bep: “In de oorlog waren wij al veel buiten en we hebben altijd gezegd dat als we gaan trouwen, we naar buiten willen”. In Eerbeek woont het diamanten paar lekker vrij en bijna in het bos. De twee zijn goed ter been en praatjes hebben ze ook nog steeds. Het bruidspaar heeft vier kinderen, vijf kleinkinderen en het eerste kleinkind is op komst. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.