Sponsorbal voor Dames 1 DWV

DOESBURG – Het team van Dames-1 (de waterpolo ploeg) kreeg in zwembad De3n Helder een nieuwe bal uitgereikt. Astrid de Jong reikte de bal uit aan Chantal Vrendenbarg, aanvoerster van het team. Het is voor verenigingen nu eenmaal niet makkelijk om voldoende geld voor tal van zaken bij elkaar te krijgen en de balsponsoring is één van de manieren om dit te doen. De Doesburgse Watersport Vereniging is een grote vereniging maar de kosten zijn ook hoog, denk maar eens aan de huur van het zwembad. Door bedrijven een bal te laten sponsoren voor 50 euro komt er extra geld in de kas. Op de gesponsorde bal komt de naam van het bedrijf te staan en er wordt iedere wedstrijd mee gespeeld. De sponsor wordt officieel uitgenodigd om bij de ingebruikname aanwezig te zijn en de bal te overhandigen. Een erg leuk initiatief. Zeker voor de jong kindere,n die het prachtig vinden een ‘eigen’ bal te hebben. Hoewel er al een aantal ballen gesponsord is, zijn er nog zeker zo’n veertig ballen nodig. DWV hoopt dan ook dat er nog bedrijven of particulieren zijn die een bal willen sponsoren.
Wie meer informatie wil kan een kijkje nemen op de website: www.DWVdoesburg.nl of contact opnemen met Yvonne Hoogstede te. 0614656002 of mail: rssmeenk@gmail.com – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.