Home / Doesburg / Officiële opening Inloop De Linie

Officiële opening Inloop De Linie

DOESBURG – Na een aanloopperiode vanaf februari werd de Inloop van Carion Doesburg woensdag officieel geopend door wethouder Willem Bouman. Hij kreeg hulp van Jan Strating van de Rotary Club. Die schonk namens die organisatie een gloednieuw biljart.

De leden van de Rotary hadden vorig jaar 10.000 Doesburgse kerstkaarten verkocht. Het geld daarvan werd deels bestemd voor steun aan de inloop aan de Linie 4. Van de bijdrage werd een fonkelnieuw biljart aangeschaft dat woensdagmiddag met een gezamenlijk stoot ‘van acquite’ door Bouman en Strating in gebruik werd genomen.

Na afloop van het officiële gedeelte, waarbij de rol, de betrokkenheid, instelling en het enthousiasme van de vrijwilligers door alle sprekers werd geprezen, vond een open huis plaats. Zo waren er onder meer schilderwerken te zien van de bezoekers aan de inloop. Ook kon een bezoekje worden gebracht aan het internetcafé en was er muziek.
Van de inloop in het fraaie nieuwe pand aan De Linie 4 maken steeds meere ouderen gebruik. Zo komen de ouderenbonden van Doesburg er bijeen en worden er tal van cursussen gegeven.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.