Home / Bronkhorst / Minitoernooi handbalvereniging Brummen geslaagd

Minitoernooi handbalvereniging Brummen geslaagd

BRUMMEN – Zaterdag hield handbalvereniging Brummen voor het eerst een toernooi voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Naast handballen vermaakten bijna 90 kinderen zich ook uitstekend bij alle andere activiteiten in en rondom sportzaal Rhienderoord.

Er waren in totaal acht teams van verschillende verenigingen. Brummen had zelf twee teams met wat jongere en oudere kinderen. Ook HV Angeren, HV Grol, Pacelli, HV Duiven en SV Loo deden mee aan het toernooi.
Alle teams speelden drie wedstrijdjes handbal van 15 minuten. De kinderen leerden op speelse wijze het handbalspel en deden allemaal erg hun best. De wedstrijdjes waren helemaal aangepast voor de mini’s met kleinere velden, ballen en doeltjes. De kinderen werden tijdens een wedstrijdje begeleid, zodat ze allemaal leuk samenspeelden. In de kantine van Rhienderoord vermaakten de kinderen zich wanneer er geen handbalwedstrijdje was.

Sportcentrum Hippmann stelde een zaal ter beschikking waar ieder groepje lekker kon swingen. Op gezellige muziek werd er zumba voor kids gegeven. Het dansen was voor veel kinderen het hoogtepunt van de dag. Lekker zwieren met de heupen en de juf na doen die de kinderen de mambo en samba op spelende wijs voordeed. Hier deed iedereen fanatiek aan mee. Als afsluiting is er een groepsfoto gemaakt met alle kinderen, begeleiders en een aantal vrijwilligers. Wie kennis wil makenmet handbal en eens wil komen kijken? De mini’s trainen iedere dinsdag van 17.00 – 18.00 in sportzaal Rhienderoord in Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.