Home / Bronkhorst / Je vriendjes verzamelen

Je vriendjes verzamelen

BRUMMEN – Zaterdag 9 oktober is het zover. Dan kunnen alle (voetballende) leden van Sportclub Brummen het plaatjesboek voor 2,00 kopen in de kantine van de voetbalvereniging. Tussen 16.00 en 18.00 uur vindt de feestelijke start plaats van deze bijzondere actie. Het boekwerk is in kleur samengesteld en de benodigde foto’s (om het geheel compleet te krijgen) kunnen via de Brummense supermarkt van Super de Boer van de Bunt worden gespaard. Er worden 500 boeken aangemaakt en er komen ongeveer 32.5000 voetbalplaatjes (zelfklevend) in omloop. Wouter van de Bunt van de gelijknamige supermarkt is de initiatiefnemer van deze actie. Super de Boer Van de Bunt verstrekt bij elke 15,00 boodschappen een zakje met voetbalplaatjes (zes stuks), terwijl er daarnaast voor 50 cent een extra zakje kan worden gekocht. Elke week houdt de supermarkt acties, waarbij extra voetbalplaatjes worden weggegeven.

Het boek is vanaf maandag 11 oktober voor 4,00 verkrijgbaar bij Super de Boer Van de Bunt. In de winkel van de supermarkt zal op een plasma scherm alle informatie te lezen zijn over deze voetbalplaatjesactie. De organisatie heeft nog wat extra’s in petto voor snelle spaarders. De eerste speler/speelster die zijn/haar beeltenis aantreft in een zakje en zich meldt bij de supermarkt, zal in het bezit worden gesteld van tien zakjes met voetbalplaatjes. De eerste speler/speelster die zijn/haar team compleet heeft, kan een echte voetbal + sporttas tegemoet zien. Verder kan men zich bij Super de Boer Van de Bunt laten inschrijven voor het maken van een (voetbal)poster (40 x 60 cm.) voor een bedrag van 7,50. Voor woensdagmiddag 10 november (van 14.00 uur tot 16.00 uur) is een ruilbijeenkomst belegd in de kantine van Sportclub Brummen. De afsluiting van de actie wordt gehouden op zaterdag 18 december van 14.00 uur tot 16.00 uur in de winkel van Super de Boer Van de Bunt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.