Keppelrun in gids 100 leukste lopen

HOOG-KEPPEL – De Keppelrun is opgenomen in het boekje De 100 leukste lopen van Nederland en België. Uit het immense aanbod van loopevenementen selecteerde de redactie van keep-on-running.nl de honderd meest uitdagende, speelse, inspirerende, vervullende en gezellige loopevenementen in de lage landen.

De honderd geweldige evenementen, voor het eerst overzichtelijk bijeen in een handzame pocket die ieder hardloper, jong of oud, atleet of recreant, loopgek of idealist, man of vrouw, opa of oma, jongen of meisje, lady of kid niet mag missen.
De schaats- en Skeelervereniging De Hessenrijders is als organisator van de Keppelrun heel trots op de vermelding. Het boekje is verkrijgbaar bij de VVV, in de boekhandel en bij de hardloopspeciaalzaak.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.