Home / Hoog-Keppel / Dance groot succes

Dance groot succes

HOOG-KEPPEL/ DREMPT – Gymnastiekvereniging De Sperwer uit Hoog-Keppel is gestart met street- en showdance lessen. De eerste lessen waren een groot succes; met name de jeugd tot en met twaalf jaar deed enthousiast mee en was goed vertegenwoordigd. De groep van dertien tot 99 jaar heeft nog volop ruimte voor enthousiastelingen die mee willen doen. Belangstellenden kunnen op vrijdagavond vrijblijvend kennis maken met het swingen en dansen. Er zijn twee proeflessen. De lessen worden gegeven in de St. Willibrordusschool in Drempt.

www.de-sperwer.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.