Home / Eerbeek / Ridders van de Weg

Ridders van de Weg

EERBEEK / NIJKERK – Tweede Kamerlid Fred Teeven heeft zaterdag in Nijkerk aan chauffeurs in het beroepsgoederenvervoer over de weg onderscheidingen uitgereikt, behorende bij de toegekende titel Ridder van de Weg.

De heer en mevrouw Bosman uit Eerbeek van Schotport Logistics Eerbeek B.V. kregen ook een onderscheiding (foto). De uitreiking vond plaats in het kader van het op 1 januari 1966 door TVM verzekeringen geïntroduceerde Veiligheidsplan voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. Het Veiligheidsplan is niet alleen ingesteld ter voorkoming van schade, maar ook om een positieve bijdrage te leveren ter bevordering van de verkeersveiligheid in het algemeen. Chauffeurs van bedrijven die deelnemen aan het Veiligheidsplan, komen in aanmerking voor een onderscheiding als Ridder van de Weg waaneer ze gedurende een aaneengesloten periode van respectievelijk twintig, tien, vijf en drie jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest.

www.tvm.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.