Home / Eerbeek / Diefstal kentekenplaten in Eerbeek

Diefstal kentekenplaten in Eerbeek

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van meerdere kentekenplaten van personenauto’s. In het weekend van zondag 26 september werden van tenminste vier auto’s in Eerbeek, Zutphen en Wilp de kentekenplaten weggenomen.

De politie heeft inmiddels van vier auto-eigenaren een aangifte van diefstal van de kentekenplaten ontvangen. De auto’s stonden geparkeerd in de Offenbachstraat en de Groeneweg in Eerbeek, de Houtwal in Zutphen en aan de Wilpsedijk in Wilp. De kentekens zijn: PP-LS-83, 12-RT-KJ, RS-036BP (SK) en 25-JZZ-6.

De politie sluit niet uit dat er meer gedupeerden zijn en zij verzoekt hen, zo mogelijk, via interne aangifte te doen. Het is niet duidelijk of de kentekenplaten op tienerkamers zijn beland of dat zij voor andere doeleinden zijn gestolen. De politie heeft de diefstallen in onderzoek en eventuele tips kunnen doorgegeven worden op 0900 – 8844..
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.