Doesburgers opgepakt na inbraak

DOESBURG – Drie Doesburgers van 17, 19 en 20 jaar zijn maandagmiddag  in hun woonplaats door de politie opgepakt wegens inbraak. De drie worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een huis aan de Allersmaat. maar werden daarbij overlopen.

De bewoners van het huis hoorden rond één uur gestommel in huis en troffen even later twee mannen binnen aan die na ontdekking op de vlucht sloegen. Daarbij zou ook een derde gezien zijn. Gewaarschuwde agenten troffen even later in de buurt drie mannen aan waarvan er twee aan het signalement voldeden. De drie werden aangehouden en zijn voor nader onderzoek ingesloten. Bij het bewuste huis bleek inderdaad te zijn ingebroken. Door de bewoners is aangifte gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.