Home / Dieren / Open dag Dierensche Boys

Open dag Dierensche Boys

DIEREN – Voetbalvereniging Dierensche Boys heeft onlangs haar eerste open dag gehouden. In de middag werd het jeugdkader gepresenteerd en werden de doelstellingen summier samengevat. Voor jong en oud waren er diverse activiteiten. Onder ruime belangstelling en met een lentezonnetje werd het een gezellige middag. De jeugdleden kregen hun presentatiepakken uitgereikt, waarbij de sponsoren SNS-bank en zalencentrum Theothorne bedankt werden door voorzitter Ben Baltus. Als afsluiting was er freestyle voetbalshow en de jeugdige voetbaldieren gingen in de pannakooien en met een harde muziekbeat de strijd aan met deze balartiesten en lieten zich van hun beste kant zien. De open dag wordt een jaarlijks terugkerend evenement.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.