Open dag Dierensche Boys

DIEREN – Voetbalvereniging Dierensche Boys heeft onlangs haar eerste open dag gehouden. In de middag werd het jeugdkader gepresenteerd en werden de doelstellingen summier samengevat. Voor jong en oud waren er diverse activiteiten. Onder ruime belangstelling en met een lentezonnetje werd het een gezellige middag. De jeugdleden kregen hun presentatiepakken uitgereikt, waarbij de sponsoren SNS-bank en zalencentrum Theothorne bedankt werden door voorzitter Ben Baltus. Als afsluiting was er freestyle voetbalshow en de jeugdige voetbaldieren gingen in de pannakooien en met een harde muziekbeat de strijd aan met deze balartiesten en lieten zich van hun beste kant zien. De open dag wordt een jaarlijks terugkerend evenement.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.