Gelreband klaar voor prganisatie en optreden taptoe Dieren

DIEREN – Zaterdag is er een grote indoor taptoe in sporthal Theothorne in Dieren. Een taptoe is een muzikaal spektakel waarbij muziekkorpsen hun klanken laten horen, gecombineerd met een bijpassende choreografie. Organisator van het evenement is de Drum- en Showfanfare Gelreband uit Dieren.

Omdat het voor de Gelreband een thuiswedstrijd is, wil het korps extra goed voor de dag komen. Iedere maandag wordt druk gerepeteerd op het oefenterrein aan de Imboslaan. Ook de zaterdagen werden goed benut, voor extra showrepetities in een sporthal. Voor het eerst laat ook het jeugdorkest van de Gelreband hun show zien. De jonge muzikanten zullen deze avond het voorprogramma verzorgen.

Naast de Gelreband bestaat het programma uit deelnemers uit het hele land. Uit de gemeente Rheden zullen Drum- en Showfanfare van der Zandt en de March & Showband” acte de présence geven en tevens zorgt Dweilorkest Tis Niks Wut Niks voor een vrolijke noot. Showband Irene, een topkorps uit Ede, verzorgt een show met veel spektakel. Originaliteit en diversiteit zijn de steekwoorden voor deze muzikanten. Het hoogtepunt van de avond zal zijn de Flora Band, helemaal uit Rijnsburg, Zuid-Holland. Op het Wereld Muziek Concours, de wereldkampioenschappen voor muziekkorpsen, behaalde de Flora Band een vierde plaats op de wereldranglijst. In hun show A Tribute to Michael Jackson brengen zij alle wereldhits van The King of Pop ten gehore.

Sporthal Theothorne is 2 oktober open om 19.00 uur. Om 19.30 uur begint het voorprogramma met het Gelreband jeugdorkest. Het officiële programma begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te bestellen aan de zaal of via www.gelreband.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.