Zeventiende Wintercircus Apeldoorn

APELDOORN – Traditiegetrouw presenteert Wim Zomer voor de zeventiende maal het uniek Apeldoorns Wintercircus. Van 23 tot en met 30 december kan men in de verwarmde tenten op het Vision Paek weer een fantastisch circusfeest beleven.

Wim Zomer en Jeroen Harleman hebben de organisatie van het circus vergedragen aan Emmanuel Horwood, die ook festivals organiseert in België en Frankrijk. Daardoor kunnen de bezoekers genieten van acts die voorheen niet voor korte tijd naar Apeldoorn wilden komen.
Natuurlijk weer een circus met dieren zoals Amadeus Folco met zijn hartverwarmende olifanten dressuur, Ingo Stiebner met zijn zeeleeuwen, Redi Cristiani met een kooi vol tijgers en de vrolijke honden van de Clarissons.
Voor de gulle lach zorgen de beroemde clown Jimmy Folco en Max Weldi. Les Freres Taquin zal het Apeldoorns publiek verbazen met hun verstilde poëzie. Robby Berousek jongleert snel en kundig, Jan Navratil steekt alle voetballers de loef af als hij ballen jongleert op zijn voeten en Marissa Biasina hangt gewaagd aan de trapeze. Kim Kenneth laat mensen verdwijnen en weer verschijnen. Het hele spektakel wordt begeleidt door een live orkest.
Dit groots circusspektakel vindt plaats in tenten van het mooiste circus van Denemarken. Nog nooit zag Apeldoorn zo’n circuspaleis voor ruim 1650 bezoekers.
Voor de voorstellingen op 24 en 29 december om 14.30 uur, 25 en 26 december om 13.00 en 16.15 uur, 27, 28 en 29 december om 14.30 en 19.30 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

www.wintercircusapeldoorn.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.