Home / Rozendaal / Wie heeft de hoogste opkomst bereikt?

Wie heeft de hoogste opkomst bereikt?

ROZENDAAL – Tijdens de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in Rozendaal heeft de Belangen Gemeenschap Rozendaal (BGR) zich sterk gemaakt om de hoogste opkomst in Nederland te bereiken. BGR had verschillende acties bedacht. Eén van de acties was het uitdelen van zonnebloemzaadjes. Ruim 220 inwoners hebben zonnebloemzaadjes ontvangen en nu de zonnebloemen het hoogste punt hebben bereikt, wil de BGR graag een prijs uitreiken aan de inwoner van Rozendaal met de hoogste zonnebloem. Meld voor 1 oktober hoe hoog de zonnebloem is geworden bij Els Drosten of Alex Koning.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.