Man aangehouden voor diefstal strijkbout

LIEREN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Loenen aangehouden. De man werd betrapt tijdens het inbreken in een schuur op een camping aan het Kanaal Zuid in Lieren. Hij bleek een strijkbout te hebben weggenomen.
De politie kreeg omstreeks 06.00 uur de melding van de inbraak. De bewoner hoorde geluid in zijn tuin en zag een man in zijn schuur. De man werd overgedragen aan de politie. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Agenten troffen bij de man een strijkbout aan. Deze is in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.