Home / Lieren / Man aangehouden voor diefstal strijkbout

Man aangehouden voor diefstal strijkbout

LIEREN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Loenen aangehouden. De man werd betrapt tijdens het inbreken in een schuur op een camping aan het Kanaal Zuid in Lieren. Hij bleek een strijkbout te hebben weggenomen.
De politie kreeg omstreeks 06.00 uur de melding van de inbraak. De bewoner hoorde geluid in zijn tuin en zag een man in zijn schuur. De man werd overgedragen aan de politie. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Agenten troffen bij de man een strijkbout aan. Deze is in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.