Home / Hummelo / 35 Joar Høken

35 Joar Høken

HUMMELO – Landgoed Enghuizen in Hummelo is meestal een mooie, rustieke plek met een schitterend weiland. Zondag veranderde het echter in een modderig feestterrein met 7500 Normaal-fans, die te gast waren op het verjaardagsfeestje van de Hummelse band.

De Achterhoekse rockers, onder leiding van geboren en getogen Hummeloër Bennie Jolink, vierden hun 35-jarig jubileum. Gasten als Miss Montreal, Ilse de Lange en Jovink en de Voederbietels maakten muziek, maar natuurlijk betrad Normaal zelf het podium. In twee verschillende bezettingen nog wel. Een bezoek van tante Rikie en aankondigingen van Opa Beelen maakten het programma compleet.
Niet alleen voor de fans was het een bijzonder concert. Niet in de laatste plaats moeten Bennie Jolink en consorten genoten hebben van de viering van dit jubileum. Wie had 35 jaar geleden gedacht dat Normaal na al deze jaren nog zoveel ‘anhangers’ zou hebben? De heren raken inmiddels wat op leeftijd, maar hebben zondag bewezen nog steeds oerend hard te kunnen høken.

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.