Home / Eerbeek / Uitslagen NK Winkelwagen werpen

Uitslagen NK Winkelwagen werpen

EERBEEK – Zondagmiddag werd op de parkeerplaats van Heine Super de Boer in Eerbeek de eerste editie van het NK Winkelwagen werpen gehouden. Er werd niet echt met de karretjes gegooid, het ging er meer om een winkelwagentje een duw te geven en dan te meten hoever die kwam. Apeldoorner Huib Cooymans deed dat het beste en hij 250 euro.
Naast het zo ver mogelijk wegduwen van de karretjes is nog veel meer te doen. Een djembé-groep zorgt voor muziek, er kan worden geproefd van hapjes, spelletjes worden gedaan, er is een springkussen, de geur van poffertjes en hamburgers vermengt zich en voor de kinderen tot acht jaar is er een eigen wedstrijd, waarbij een klein karretje wordt gebruikt om zo veel mogelijk flessen Coca Cola om te kegelen.
De uitslagen: Kidsrace: 1. Cherveska Ballingting; 2. Roy ter Hove; 3. Timo Jansen. Individueel jeugd: 1. Jerry van Beurden; 2. Bas van de Berg; 3. Sam Vriezen. Teams jeugd: Team Patrick de Vos; 2. Team Jeffrey de Vos; 3. Team Griesdoorn. Teams volwassenen: 1. Team TC Gijs Hol; 2. Team Huitink/van Milligen; 3. Team Raad van Elf Dwarsliggers. Individueel volwassenen: 1. Huib Cooymans (Apeldoorn); 2. Leon Wiggers (Loenen); 3. Hugo Vriezen (Eerbeek. Het aantal lege flessen in de reuzen winkelwagen: 379, goed geraden door Willy Zijlstra. Enveloppen kopen: Erwin Melsbach won een gratis weekend Landal Greenpark.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.