Kinderen tekenen voor kinderen

EERBEEK – De 56ste Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 6 tot en met zaterdag 16 oktober. Samen met Stichting welzijn Brummen houdt Bibliotheek Eerbeek op woensdag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een workshop Kinderen tekenen voor kinderen.

De workshop wordt gegeven door Diny van Engeland en Els Reinders, aangesloten bij de Kunstkring. De gemaakte tekeningen worden om 16.00 uur geveild door wethouder Frans Bruning. Iedereen is hierbij van harte welkom.
De opbrengst gaat naar Stichting Tekenen voor Kinderen. Deze stichting zet zich in om kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken om voor hen tekeningen te maken die door een bezoekend tekenaar live, op de rand van het bed, worden gemaakt. De tekenaar werkt vooral vanuit de impulsen van het kind en de patiëntjes mogen de tekeningen natuurlijk houden. Hiermee wordt bijgedragen het kind zijn trauma’s van opname, behandeling en eventuele operatie te helpen verwerken. Het speelgoedmuseum levert oud speelgoed welke de kinderen ook na kunnen tekenen. Opgeven kan tot 6 oktober bij SWB via tel. 0575 – 561988. De workshop is bedoeld voor kinderen van zes tot en met tien jaar.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.