Home / Doesburg / Burendag in het buitengebied

Burendag in het buitengebied

DOESBURG – Op de nationale Burendag hield BNO voor het hele buurtschap Noord-Oost een fietstocht met allerlei evenementen. Ongeveer 80 mensen fietsten de hele middag door het buitengebied van Doesburg en waren onder andere te gast bij de Bijentuin van Doesburg en de nieuwe ligstal / carroussel-melkstal van Henri van Beek in de Fraterwaard. Per boot werd de hele buurt overgezet om op de partyboot iets te drinken. Daarna werd er in een grote waterballen letterlijk op de IJssel gelopen. De dag werd besloten met een pannenkoek bij de Pannekoekenbakker.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.