Peuters knappen eigen Kindertuin op

DIEREN – De gemeenschappelijke speelzaal van kindercentrum de Kindertuin in Dieren is toe aan een opknapbeurt. In het kader van het 20-jarig jubileum gaan medewerkers en ouders samen bezig met het opknappen en inrichten van de speelzaal. In het kindercentrum zijn een peuterspeelzaal voor peuters van 2- 4 jaar, een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschool.

Een grote wens zijn speelhoeken die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bijvoorbeeld een voelmuur, een muziekhoek, een snoezel- en leesruimte, een atelier en natuurlijk een speeltoestel om lekker te kunnen klauteren en klimmen. Door het vinden van sponsorgeld willen de ouders en medewerkers de kinderen een vernieuwd kindercentrum geven.
Kindercentrum de Kindertuin aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren is al 20 jaar actief op het gebied van opvang van kinderen. Zaterdag 9 oktober wordt dit groots gevierd met alle kinderen en ouders. Oh ja, naast de ouders en leidsters hielpen natuurlijk ook de peuters zelf bij de opknapbeurt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.