Actief weekend Scouting Dieren

DIEREN – In het kader van 100 jaar Scouting Dieren heeft Scouting Dieren een actief weekend achter de rug. Tientallen vrijwilligers hebben zich ingezet om voor de leden een uitdagend, actief en feestelijk activiteit neer te zetten. Er was een Levend Kwartet en een smokkelspel. De zaterdagochtend stond in het teken van het overvliegen van spektakel naar spektakel. De oudere leden zeilden zaterdagmiddag nog 100 kwartier, die verdeeld werden over vijf boten, in Giesbeek.

Scouting Dieren is de komende maanden in actie tijdens de speculaasactie, kerstbomenactie en de Nacht van de nacht die dit jaar plaats vindt op 30 oktober. Kinderen van zeven tot elf jaar zijn welkom om deel te nemen.

www.laathetdonkerdonker.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.