Home / De Steeg / Medewerkers Enexis aan de slag op Middachten

Medewerkers Enexis aan de slag op Middachten

DE STEEG – Medewerkers van Enexis hebben vorige week veel werk verzet op landgoed Middachten. Enexis wil maatschappelijk verantwoord ondernemen graag stimuleren. Vandaar dat medewerkers een halve dag bezig waren met verschillende onderhoudsklussen. Zo hebben ook zij weer bijgedragen aan het in stand houden van het landgoed.

Schilderen, schoffelen, hagen snoeien en onkruid en waterlelies verwijderen. Er was voor elk wat wils. Vele kleine projecten werden door de medewerkers van Enexis tot een goed einde gebracht. Daarna was er nog een prachtige fietstocht over het landgoed. Het was een geslaagde dag waarin inspanning en ontspanning goed in evenwicht waren.

Deze dag was een samenwerking tussen Peter Oversteegen Sportieve Evenementen en Landgoed Middachten. Iedereen vond het voor herhaling vatbaar!
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.