Protestants Brummen opent nieuwe seizoen feestelijk

BRUMMEN – De kerken in Brummen openen het winterprogramma elk jaar op feestelijke wijze met een zogenoemde Startzondag. De Protestantse gemeente had daar dit jaar wel een heel bijzondere formule voor gekozen. De startzondag, op 26 september, opende namelijk op het Marktplein met een kort optreden van het plaatselijke jongerenkoor VOX. Hierna trokken de gemeenteleden en het koor in een feestelijke stoet naar de Oude Kerk. Daar werd het thema “hoop” op allerlei manieren uitgewerkt. Het thema stond centraal in de prediking, zang, gedichten, schilderijen, vingerverven, bloemstukken en foto’s. Activiteiten waar oud maar zeker ook jong met veel enthousiasme aan deelnamen. De startzondag werd afgesloten met een vesper in de ruimte onder de toren. Al met al een mooi en boeiend begin van het kerkelijk jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.