Home / Bronkhorst / Protestants Brummen opent nieuwe seizoen feestelijk

Protestants Brummen opent nieuwe seizoen feestelijk

BRUMMEN – De kerken in Brummen openen het winterprogramma elk jaar op feestelijke wijze met een zogenoemde Startzondag. De Protestantse gemeente had daar dit jaar wel een heel bijzondere formule voor gekozen. De startzondag, op 26 september, opende namelijk op het Marktplein met een kort optreden van het plaatselijke jongerenkoor VOX. Hierna trokken de gemeenteleden en het koor in een feestelijke stoet naar de Oude Kerk. Daar werd het thema “hoop” op allerlei manieren uitgewerkt. Het thema stond centraal in de prediking, zang, gedichten, schilderijen, vingerverven, bloemstukken en foto’s. Activiteiten waar oud maar zeker ook jong met veel enthousiasme aan deelnamen. De startzondag werd afgesloten met een vesper in de ruimte onder de toren. Al met al een mooi en boeiend begin van het kerkelijk jaar.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.